En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi – 0507 000 05 06

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

Merhaba su arıtma cihazı alacak okuyucularımız. Bugün sizler için en iyi su arıtma cihazı tavsiyesi hakkında bazı bilgiler aktarmak istiyoruz. Bir çok kişi bu tür sistemleri alırken her zaman en iyisi olmasını istemektedir.Ama şunu belirtmek isteriz ki en iyi su arıtma cihazı almak yerine sizler için en doğru ve en uygun su arıtma cihazını almak sizler için daha iyi olacaktır.Çünkü su arıtma cihazlarının fiyatları 500 TL’den başlar 3000 TL’ye kadar çıkabilmektedir.Su arıtma cihazı seçimi yaparken belirttiğimiz gibi sizlere en uygun su arıtma cihazını tavsiye etmekteyiz.

Bunu yapabilmek içinde sizlere bazı sorular sorarak en doğru cihazı tavsiye etmek istiyoruz.Mesela sizlere soracağımız sorular içinde kaç kişilik ailesiniz,nerede yaşıyorsunuz,evde bebek var mı,kaçıncı katta oturuyorsunuz,tezgahın altında yer sıkıntınız varmı,bilinen bir rahatsızlığınız var mı veya istediğiniz özellikte bir su var mı ? gibi sorular sormaktayız.Bunları sormamızın sebeplerini açıklamak gerekirse;

Kaç Kişilik Ailesiniz: Su arıtma cihazlarının günlük üretim oranları değişmektedir.Günlük üretim kapasiteleri 200 litreden başlar sınırsız olarak gider.Aile sayınıza göre günlük üretimi sizi yeterince yetecek kadar su arıtma cihazı tavsiye edebiliriz.Bu sayede çok yüksek üretimli veya çok düşük üretimli bir su arıtma cihazı almanızı engelleyebiliriz.Size tam uygun yetecek şekilde tavsiye ile su arıtma cihazını satın alabilirsiniz.

Nerede Yaşıyorsunuz: Bu soru ile öğrenmek istediğimiz konu ise su arıtma cihazları pompalı ve pompasız olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.Bazı bölgelerde su basıncı çok düşük olduğu için bazı sorunlar ortaya çıkabilir.Su arıtma cihazlarının çalışabilmesi için en az 4 barlık bir su basıncına ihtiyaç vardır.Ama su basıncınız çok düşük ise veya çok yüksek ise mecburen pompalı bir su arıtma cihazı almanız gerekmektedir.

Ama su basıncınız normal ise pompasız bir su arıtma cihazı size yeterli gelecektir. Yaptığımız araştırmalar sonucunda ve gönderimler sonucunda doğu ve köy bölgelerinde ayrıca yüksek katlı binalarda özellikle hidrofor olmayan yüksek katlı binalarda su basıncı çok düşük olmaktadır.Bu sebepten dolayı böyle bir durum var ise pompalı almanız gerekmektedir. Ama batı bölgesinde yaşıyorsanız ve su basıncınız gayet normal ise pompasız bir su arıtma cihazı almanız daha doğru olacaktır.

Evde Bebek Var mı: Evde bebeği olan aileler için özellikle bizlerin tavsiye ettiği bazı cihaz ve filtreler bulunmaktadır.Fabrikadan su arıtma cihazları 5 aşamalı olarak üretilmekte olup daha sonra gelişen teknoloji ile yeni filtre sistemleri çıktığı için bir çok filtreyi su arıtma cihazlarına ekleyebiliyoruz.Mesela mineral bakımından zengin olsun diyorsanız mineral filtre,veya ph değeri yüksek olsun derseniz ph yani alkali filtresi takılmasını tavsiye ediyoruz.Buna benzer bir çok filtre sistemi bulunmaktadır.Bu filtrelerde bebekler için yararlı olmaktadır.Mineral bakımından zengin bir su içirebilirsiniz bebeğinize.

Kaçınkı Katta Oturuyorsunuz: Aslında bu soruda nerede yaşıyorsunuz sorusuna benzemektedir.Aynı şekilde su basıncı ile alakalı bir durumdur.Yukarıda belirttiğimiz gibi yüksek katta ve hidroforu olmayan bir binada yaşıyorsanız mecburen pompalı bir su arıtma cihazı almak zorundasınız aksi taktirde pompasız alırsanız sistem çalışmaz.

Tezgahınızın Altında Yer Sıkıntınız Var mı: Bir çok hanımefendi su arıtma cihazı alırken en büyük sıkıntısı olarak yer sıkıntısıdır.Nereye koyacağım sığacak mı telaşı bulunmaktadır.Bu için yapılan arge çalışmalarımız sonucunda su arıtma cihazlarını hem açık kasa olarak hemde kapalı kasa olarak üretmekteyiz.Açık kasa sistemler biraz dağınıktır.Cihaz ve tank ayrıdır.Ama kapalı kasa sistemlerde böyle bir sorun yoktur.Tamamen kapalı olup tüm parçaları içindedir.Bu sebepten dolayı bu soruyu sizlere sorarak açık veya kapalı kasa tavsiye etmekteyiz.

Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı Satın Almak İçin Tıklayınız…

Açık Kasa Su Arıtma Cihazı Satın Almak İçin Tıklayınız…

İstediğiniz Özellikte Bir Su Var mı: Son zamanlarda özellikle hanımların dikkatini çeken zayıflama konusu ile su arıtma cihazları birbirine bağlantılı olarak ilerlemektedir.Özellikle Doktor Mehmet Öz’ün tavsiye üzerine alkali suyun zayıflatma özelliğinden dolayı çok fazla rağbet görmektedir.Sadece bu değil tabiî ki de mineral bakımından zengin bir su içmekte ayrı bir durumdur.Eğer ki bu şekilde istediğiniz özel bir durum var ise talebe göre alkali filtresi veya mineral filtresi takmaktayız.

Yukarıda bahsedilen konular hakkında bilgi sahibi olduktan sonra sizlerin isteği üzerine en iyi su arıtma cihazını sizlere tavsiye etmekteyiz.Bu sayede hem sizlerin işini görecek hemde bütçenizi yormadan su arıtma cihazı satın alabileceksiniz.Bizler Aquatime Su Arıtma olarak her zaman hizmetinizdeyiz.Bizlerle aşağıda ki bilgiler doğrultusunda hızlı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Aquatime Su Arıtma İletişim Hattı:

Adres: Özevler Mah. Vatan Cad. No:19/C Yenimahalle / Ankara

Gsm: 0507 000 05 06

Gsm: 0535 685 10 10

Tel: 0312 911 18 39

Leave a comment